Хотел Ресторан Новеченто.

Во еден топол и домаќински амбиент, Хотелот Новеченто располага со 20 соби, од кои 2 јуниор, апартман, двокреветни и брачни, секоја опремена со телефон, телевизор и сателитска, фрижидер, климатизирано, купатило со туш или када, фен, перална сервис по Ваше барање. Појадокот во вид на буфет се служи секое утро во салата од ресторантот.

Хотелот е отворен преку целата година.

www.hotelristorantenovecento.it